Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ.
Hungarian
Kategóriák

A legjobb fólia lufik ballagásra

A legjobb fólia lufik ballagásra

A fényes, színes, héliummal töltött lufik kiválóan alkalmasak arra, hogy emeljék a ballagási ünnepség hangulatát. Mutatjuk a legjobb fólia lufikat ballgásra!

A ballagás egy kiemelkedő esemény a diákok és családjaik életében. Érdemes méltó módon megünnepelni ezt a jeles napot. Ebben segít a megfelelő party dekoráció! Viszont a fólia lufik nem csak látványos dekorációs elemek, hanem vidám ajándékok is lehetnek. A fényes, színes, héliummal töltött lufik kiválóan alkalmasak arra, hogy emeljék a ballagási ünnepség hangulatát. Mutatjuk a legjobb fólia lufikat ballgásra!

Fólia lufik ballagásra - Miért válasszunk fólia lufit?

A fólia lufik előnye, hogy hosszabb ideig megőrzik a héliumot és formájukat, ellentétben a hagyományos gumi lufikkal. Rendkívül széles szín- és mintaválasztékkal várjuk vásárlóinkat, így mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, legyen szó szolid, elegáns vagy vibráló, figyelemfelkeltő színekről.

Válaszd ki az ünnepelt kedvenc színeit, formáit, mintáit. De válogathatsz feliratos léggömbök közül is. A Party Point-nál akár egyedi, személyre szabott léggömböket is tudunk készíteni.

fólia lufik ballagásra

Népszerű típusok és minták:

fólia lufik ballagásra

Héliumos töltés

A fólia lufik héliummal történő töltése minden boltunkban elérhető. Boltjaink listáját itt találod.

A töltési árak a mérettől függően alakulnak, például 45 cm-es méret esetén 1300 Ft, 66 cm-es méret esetén 2600 Ft, míg a legnagyobb, 102 cm-es méret esetén 3900 Ft.

Látogass el a Party Point üzleteink egyikébe, vagy rendeld meg kedvenc lufidat online kényelmesen otthonról! Készítsd el saját, személyre szabott lufi dekorációd, hogy a ballagás felejthetetlen legyen! További információért keress minket bizalommal, akár Facebook oldalunkon is.