Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ.
Hungarian
Kategóriák

❯ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Az Ön által megadott adatokat a Funny Box Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve marketing (pl. hírlevél & promóciós értesítés) céljából tárolja.

Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Funny Box Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni.

Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

 

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Funny Box Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A webshop.funnybox.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatkezelési tájákoztatóban foglaltakat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 
A szolgáltató neve: Funny Box Kft
A szolgáltató székhelye: 2083 Solymár, Mátyás Király utca 70.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címei: vevoszolgalat@partypoint.hu
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 13-09-121535
A szolgáltató adószáma: 14393273-2-13
Képviselő: Molnárné Nagy Andrea
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
A szolgáltató telefonszáma: +36-1/234-5012
A szerződés nyelve: magyar


A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 4028 Debrecen, Kassai út 129.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu