Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ.
Menü

Ezekkel a party kellékekkel szervezhetsz Addams Family - A galád család házibulit!

2023. 01. 03. 11:31:00
Ezekkel a party kellékekkel szervezhetsz Addams Family - A galád család házibulit! Amióta felröppent a hír, hogy külön sorozat készül az Addams Family-filmekben és sorozatokban szereplő Wednesday-ről, a gótikus horrorcsalád történetének népszerűsége újra magasan szárnyal. Hogyan idézheted meg a furcsa külsejükről és még furcsább szokásaikról ismert, népszerű Addams családot? Hogyan kápráztathatod el a vendégeidet? Segítünk!

Kik is az Addams család tagjai?

A sztori szerint egy elhagyatott kastélyban különös család él. Nem tudjuk, élőhalottak-e, esetleg boszorkányok, vagy csak meghökkentő emberek. Sokan tartják “imádnivalóan rosszindulatúnak” őket. A család feje Gomez és Morticia, akik szeretik egymást, de azért a szerelmüket néha groteszk módon fejezik ki. Lányuk az okos és hátborzongató pillantású Wednesday, vagyis Szerda, fiuk pedig a kevésbé kifinomult Pugsley. A gyerekek hajmeresztő módon ugratják egymást, de az egész család él-hal a mások számára félelmetes heylzetekért, párbeszédeiket pedig mélyen átitatja a fekete humor.

Az Addams Family eredetileg amerikai képregény volt, az 1960-as években forgattak belőle tévésorozatot. 1991-ben és 1993-ban készült az a két ikonikus mozifilm, ami máig a nézők kedvence. 2019-ben animációs sorozatot mutattak be a galád család kalandjaiból, 2022 őszén pedig a Wednesday című sorozat debütált a Netflixen.

Milyen party kellékekre és dekorációs elemekre lesz szükség az Addams Family házibulihoz?

Először gondold végig, milyen az Addams család otthona. Kissé sötét és különös, tele baljós hangulatot árasztó tárgyakkal vagy éppen bizarr bútordarabokkal. Éppen ezért érdemes minél több horrorisztikus, gótikus, sötét tónusú dekorációs elemet és party kellékeket használni.

Női öltözéknek kitűnő választás a fekete szexi kofeketektélruha, amilyet Mortitia is szívesen viselne. Vörös változatban fekete boával ajánljuk. A férfiak számára fekete nadrág és zakó dukál fehér inggel, nyakkendővel. Piros-fekete női és férfi vámpírköpenyt is terítettek magatokra, hiszen az Addams család tagjai lehetnének éppenséggel vámpírok is. Egy egyszerű fekete ruhához felhúzva látványos hatást érhetsz el világító csontvázas kesztyűvel.

Nyugodtan elhelyezhetsz minél több fehér és fekete pókhálót a sarkokban, falakon, bútorokon. Nélkülözhetetlen dekorációs elem a hamisítatlan Addams Family bulihoz a fekete léggömb, ami lehet akár ördög mintás is. Bátran használj függeszthető denevért és világító pók dekorációt is.

Ha mindent egy helyről beszereztél üzleteinkből vagy webáruházunkból, indulhat is az év legkülönlegesebb bulija!

Keresés