Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Garancia


JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEK:

A termékgarancia kizárólag a vásárolt termékek számlájával együtt érvényes. Amennyiben a számlát elvesztetted, vagy bármilyen más okból nem áll rendelkezésedre, sajnos nem tudjuk biztosítani Számodra a garanciát.

Amennyiben a termék a nem rendeltetésszerű használatból adódóan hibásodik meg, a jótállás érvényét veszti.


A TERMÉK CSERÉJE:


A termék meghibásodásból adódóan történő cseréje

„A 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben felsorolt kötelező jótállás alá tartozó termékek vonatkozásában a fogyasztót 3 munkanapon (a szombat és a vasárnap munkaszüneti napnak számít, függetlenül attól, hogy esetlegesen a kereskedő akkor is nyitva tart!) belül érvényesítheti csereigényét a rendeltetésszerű használatot akadályozó hiba esetén. 
Fontos tudni, hogy egyéb termékek esetén ilyen jellegű „cseregarancia” nem illeti meg a fogyasztót!”

A visszaküldés és visszavétel információ

Amennyiben személyesen szeretnéd visszaadni a www.partypoint.hu webáruházban megvásárolt terméket, erre a telephelyünkön van lehetőséged, vagy postai küldeményként is eljuttathatod részünkre.

Címünk:
 Funny Box Kft. 1097 Budapest Táblás utca 36-38 - Dél-Pesti Üzleti Park, C1-es épület.

Nyitva tartás: 

Hétfőtől csütörtökig 09:00-17:00-ig
Pénteken 09:00-16:00-ig

A pénzvisszafizetés módja

A www.partypoint.hu webáruházban vásárolt termékek - csomagban történő - visszaérkezését követően a teljes vételárat és a szállítási költség összegét 5 munkanapon belül visszautaljuk Neked.

AZ ELÁLLÁS JOGA:

Az Európai Unióban Téged, mint fogyasztót megillet a jog, hogy az interneten megrendelt, illetve a nem üzletben vásárolt termékek megvételétől elállhass. A 14 napos elállási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét. Ha a kéthetes időszak utolsó napja munkaszüneti napra esik, az elállási idő az ezt következő munkanapon jár le. Ezen az időszakon belül minden további nélkül jogod van ahhoz, hogy bármilyen okból meggondold magad a vásárlást illetően. Ha élni kívánsz ezzel a joggal, és elállsz a vásárlástól, arról egyértelműen tájékoztatnod kell bennünket. Ezt megteheted fax vagy e-mail üzenet formájában, de akár úgy is, hogy postai úton visszaküldöd a terméket, és ahhoz írásos nyilatkozatot mellékelsz.

*KATTINTS IDE A TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI NYILATKOZATHOZ

A szabályok szerint a „kereskedőnek a vásárlástól való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül vissza kell térítenie az áru vételárát, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá megérkezett.” Ha szállítási költséget is fizettél, a vételáron felül azt is visszafizetjük részedre. Ha nem a szokványos postai kézbesítést (pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kérted, felszámolhatjuk annak többletköltségét. Ebben az esetben Téged terhel a szállítási költség az áru visszaküldésekor.