Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ.
Hungarian
Kategóriák

Termékvisszahívás!

Kedves Partnerünk!

A Fogyasztóvédelmi Hatóság ellenőrzése alapján az általunk (Funny Box Kft., 2083 Solymár, Mátyás Király u. 70.) forgalmazott

- Funny Fashion márkájú 1017074949 cikkszámú, 8712364749496 vonalkóddal ellátott, Halloween gyerek maszk 4 féle megnevezésű termék

Visszahívott termék

címkézésének és jelölésének vizsgálata vonatkozásában nem felelt meg a Pftv.; továbbá a piacfelügyeleti tevékenység részletes szabályairól szóló 6/2013. (I.18.) Korm. rendelet, valamint a gyermekjátékok biztonságáról szóló 38/2011. (XI. 5.) NGM rendeletnek, ezért azonnali hatállyal ki kell vonni a kereskedelmi forgalomból, az általunk hibásan feltüntetett címkével nem lehet a fogyasztók / felhasználók rendelkezésére bocsátani.

A fenti okok miatt kérjük, akinél még van ilyen termék raktárkészleten, haladéktalanul vegye le a polcokról, szüntesse be a forgalmazását.

A forgalomból kivont termékeket megsemmisítés céljából visszavesszük. Az árát számla nélkül is megtérítjük.

Köszönjük az együttműködést, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

Vásárlói vélemények

“A Partypoint webshop lenyűgöző választékával és kreatív termékeivel egy igazi kincsesbánya a bulihoz. Az intuitív felület és a könnyen navigálható kategóriák lehetővé teszik, hogy gyorsan megtaláld a tökéletes party kellékeket. A minőségi termékek és a gyors szállítás pedig garantálják, hogy minden rendezvény felejthetetlen élménnyé váljon.”
“Évek óta itt vásároljuk a családi szülinapi bulik kellékeit. Széles választékuk van, jók az áraik és gyors a kiszállítás.”

Ötletes tippek, trükkök

Ezekkel a party kellékekkel szervezhetsz Addams Family - A galád család házibulit!
2024. 01. 25. 12:37:24

Ezekkel a party kellékekkel szervezhetsz Addams Family - A galád család házibulit!

Amióta felröppent a hír, hogy külön sorozat készül az Addams Family-filmekben és sorozatokban szereplő Wednesday-ről, a gótikus horrorcsalád történetének népszerűsége újra magasan szárnyal. Hogyan idézheted meg a furcsa külsejükről és még furcsább szokásaikról ismert, népszerű Addams családot? Hogyan kápráztathatod el a vendégeidet? Segítünk!

Videók

Csináld magad szülinapi luficsokor
Szivárvány színű szív dekoráció
Elegáns organikus dekoráció
Arany színű talpas fólia lufi
Go Green - 100%-ban lebomló környezetbarát gumi léggömbök