Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ.
Hungarian
Kategóriák

Halloween parti dekorációs ötletek

Halloween parti dekorációs ötletek

Egy hónap múlva itt a Halloween. Itt az ideje az előkészületeknek. Egy jó buli szerves része a dekoráció. A jó dekoráció feltétele pedig, hogy időben megtervezed és beszerzed a parti kellékeket.

A Halloween egy ősi kelta hagyományból kialakult ír ünnep, amit október 31-én, Mindenszentek előtti este tartanak. A kelták úgy hitték, hogy ezen a napon a holtak szellemei visszatérnek és kísértik az élőket, ezért különböző maskarát öltöttek, hogy összezavarják a szellemeket.

Az ünnep az 1840-es években jutott el Amerikába, ahol az ír nép szokásai az észak-amerikai és nyugat-európai szokásokkal vegyülve alakult ki a jelenlegi formája: vidám ünneplés tökfaragással, jelmezes kéregetéssel, jelmezbe öltözős partikkal.

Mára a Halloween egyfajta fesztivállá nőtte ki magát, melynek általános elemei a fekete macska, boszorkány, szellem, tündér, kobold, pók, tök, denevér…

 

Nézzük mi mindenből állhat egy Halloween parti dekoráció.

 

Beltéri dekoráció

Otthonodban vagy a munkahelyeden bevehetheted a héliummal töltött fólia lufikat vagy gumi léggömböket, valamint a függő halloween-i dekorációkat, girlandokat, lampionokat vagy akár konfettiket.

      

 

Asztaldekoráció

A halloween-i parti fontos része a teríték. Az asztaldekoráció többféle stílust képviselhet, az elegánstól az ijesztőig. Webáruházunkban találsz hozzá asztalterítőt, tányért, poharat és egyéb kiegészítőket, mint például véres gyertya.

 

A PartyPoint halloweeni termékeinek választéka lenyűgöző és sokszínű, garantálva az igazán félelmetes és szórakoztató ünneplést. A webshopban számos kategória közül válogathatunk, hogy tökéletesen megtervezzük a rémálomszerű Halloween partit. A különböző rémisztő kellékek, mint a boszorkány orr, kalap, sikoly maszk, vámpírfog, művér széles választékban kaphatók, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb Halloween kiegészítőt. Az oldalon könnyen navigálhatunk és válogathatunk a termékeink között, így garantáltan emlékezetes és rémisztő estét teremthetünk ezen termékek segítségével.