Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ.
Hungarian
Kategóriák

❯ RÓLUNK

Kezdetek

A Funny Box Kft. története 2003-ban kezdődött egyszemélyes vállalkozásként. Eleinte csak viszonteladókat szolgált ki és léggömbökkel foglalkozott, majd a cég évről-évre szépen fejlődött, mind a partnerek mind a beszállítók tekintetében egyre jelentősebb szereplővé vált a piacon, ma pedig már piacvezető hazánkban.
Indulásunk óta rengeteg dolog történt velünk, melynek mérföldkövei a következők:


Beszállítók

Eleinte csak hazai beszállítókkal dolgoztunk, majd miután jobban felfedeztük a piacot egyre több nemzetközi szállító termékeit is megismertük. Komoly mérföldkő volt az életünkben, amikor a Gemar, aki a léggömb gyártás egyik legnagyobb szereplője és mai napig is egyik legfontosabb beszállítónk Magyarországra utazott, hogy személyesen megismerjen minket és stratégiai együttműködést ajánlott. Ma már a legnagyobb party termék és léggömb gyártók a partnereink, mint az Amscan, a Grabo, Procos, a Unique, de természetesen az is fontos, hogy sok-sok hazai beszállítóval dolgozzunk továbbra is.

Termékpalettánk

A léggömbök, melyek az első termékeink voltak a mai napig az egyik legfontosabb szortimentünk. A kínálat persze bővült és ma már szinte minden méretben rengeteg mintával és designnal találkozhat a vásárló nálunk.
A másik fontos termékkörünk a party termékek, melynél a fokozatos bővülés mellett nagy és komoly lépés volt, amikor elhatároztuk, hogy saját márkás termékeket kezdünk el gyártani. Szerettünk volna kedvező áron, egyedi designnal, anyanyelvi felirattal, kínálni party termékeket vásárlóinknak. Így született meg a Party 4U termékcsalád, ami nagy sikernek örvend azóta is.


Kereskedelem

Kezdetben csak nagykereskedelmi tevékenységet folytattunk, viszonteladókat szolgáltunk ki.  Az évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk erről a világról, és szerettük volna, ha ezzel a tudással más partnereket is támogathatunk, ezért elindítottuk franchise hálózatunkat. Hisz egy üzlet sikeréhez nagyon sok dolog kell. Ismerni kell a termékeket, a vásárlók és a kereskedők igényeit, a szezonalitást, a megfelelő kihelyezést stb. Ma már ez is szépen fejlődik. Amellett, hogy a Magyar Franchise Szövetség tagjai vagyunk, ami egy elismerés számunkra, egyre több partnerünk van, aminek nagyon örülünk. 

A viszonteladói tevékenységünk is erős a legnagyobb áruházláncoknak szállítunk, de emellett a kicsikre is figyelünk, nemrég indítottuk el a Torta mellé lufit kezdeményezésünket mely kapcsán cukrászdákat kerestünk meg. A rengeteg tapasztalat alapján elérkezettnek láttuk az időt egy önálló saját kiskereskedelmi egység megnyitására, hisz szerettünk volna saját tapasztalatot szerezni, és nem csak a viszonteladóink által találkozni a vásárlóinkkal.

Első Party Point üzletünket a budapesti Árkádban 2012-ben nyitottuk meg, ezt követte a szegedi Árkád. Legfiatalabb üzleteink pedig Szombathelyen és Zalaegerszegen találhatóak.
2009-ben útjára indítottuk webshopunkat, amely 2016-ban megújult. Tudjuk, hogy az online vásárlásnak egyre nagyobb a szerepe van, ezért arra törekszünk, hogy vásárlóink még kényelmesebben egy korszerű webáruházban tudjanak nézelődni és vásárolni.


Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink között, melyeket üzleteinkben vehetnek igénybe vásárlóink, a léggömbök héliummal való töltésétől – születésnapok, esküvők, céges rendezvények, partyk teljes körű dekorálásáig mindent megtalál.

  • Egyedi léggömbszobrok készítése
  • Ajándékcsomagolás léggömbben
  • Látványos léggömbrobbantás
  • Dekorációk teljes körű tervezése és kivitelezése – magányszemélyeknek is
  • Saját logós léggömbök szitázása

A Party Point magasan képzett szakemberei rendelkezésedre állnak az ötleteléstől a kivitelezésig - legyen szó egy új üzlet / szalon megnyitásáról, ünnepi céges partner rendezvényről vagy egy fergeteges céges buliról, különleges kiállításról, ünnepről - mi az alaphangulatot megteremtjük ehhez.
További részletekért kattints ide >> 
 

Küldetés

Számunkra a party nem csak egy terméket, szortimentet jelent, hanem egy hivatást. A lufik számtalan lehetőséget és kreativitást rejtenek, legyen szó akár dekorációról vagy egy léggömbszoborról.
Azon dolgozunk, hogy vásárlóink egyedivé tegyék rendezvényeiket, ünnepeiket, és a mindennapokból különleges eseményt varázsoljanak. 

A legnagyobb motiváció és elégedettség számunkra a vásárlóink MOSOLYA, amit egy szép lufiból készült alkotás vagy akár egy héliummal töltött mókás fólia lufi csal az arcukra. Hiszünk benne, hogy elkötelezettséggel, szakértelemmel, vevőközpontú gondolkodásmódunkkal és szolgáltatásunk minőségével hozzájárulunk a minőségi party kultúra fejlesztéséhez és terjesztéséhez Magyarországon.


Köszönjük, hogy ellátogattál oldalunkra, kellemes vásárlást, jó böngészést kívánunk.

Tovább a webshopra >>