Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ. Elfogadom
Menü

❯ SZOLGÁLTATÁSAINK

A Party Point piacvezető a party kellékek és léggömbök piacán Magyarországon. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk különféle rendezvények kreatív és szakszerű dekorálásában. 

Magasan képzett szakembereink rendelkezésedre állnak az ötleteléstől a kivitelezésig - legyen szó egy új üzlet / szalon megnyitásáról, ünnepi céges partner rendezvényről vagy egy fergeteges céges buliról, különleges kiállításról, ünnepről - mi az alaphangulatot megteremtjük ehhez. 

Szolgáltatásaink között, melyeket üzleteinkben vehetnek igénybe vásárlóink, a léggömbök héliummal való töltésétől – születésnapok, esküvők, céges rendezvények, partyk teljes körű dekorálásáig mindent megtalálsz.

  • Egyedi léggömbszobrok készítése
  • Ajándékcsomagolás léggömbben
  • Látványos léggömbrobbantás
  • Léggömbszitázás
  • Asztal- és padlódíszek, egyedi léggömb installációk készítése
  • Feliratok léggömbből vagy fólia lufiból
  • Léggömboszlopok
  • Dekorációk teljes körű tervezése és kivitelezése – magányszemélyeknek is
Lufiszobrok
Szeretnél egy ünnepet személyre szólóvá tenni? Legyen szó születésnapról, esküvőről, lánybúcsúról, vagy bármilyen neves eseményről, személyre szabható lufi figuráink között Te is megtalálod a tökéletes választást.
További részletekért kattints >> 
Léggömbszitázás
A szitanyomás ma is népszerű technika, hiszen ez a grafikai sokszorosító eljárás rendkívül egyszerű, mégis tökéletes és pontos eredményt hoz. Ha szeretnél egyedi mintával vagy logóval ellátott léggömböt, kérj tőlünk ajánlatot!
További részletekért kattints >> 
   
Esküvői dekoráció
Cégünk 2004 óta foglalkozik dekorációval és ez idő alatt több ezer elégedett párnak segítettünk a nagy napot felejthetetlenné tenni.
További részletekért kattints >> 
 
   
Egyedi party dekoráció - Látványos üzletdekor 
A Party Point magasan képzett szakemberei rendelkezésedre állnak az ötleteléstől a kivitelezésig - legyen szó egy új üzlet/szalon megnyitásáról, ünnepi céges rendezvényről vagy egy fergeteges céges buliról, különleges kiállításról, ünnepről.
További részletekért kattints ide >> 

 

Találjuk ki együtt a következő rendezvényed dekorációját! Ránk számíthatsz.

Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot:
Email: dekor@partypoint.hu
Telefon: +36 20 980 7489

Keresés