Webáruházunk cookie-kat ("sütiket") használ. Elfogadom
Menü

SZÜLETÉSNAP

Szülinapi lufik kicsiknek és nagyoknak

A szülinap lufi nélkül olyan, mint az esküvő torta nélkül. Mindegy, hogy a legelsőt tartjátok, vagy az ünnepelt már a 100-at tapossa, egy léggömb garantáltan mosolyt csal az arcára. Szerezd be az elengedhetetlen születésnapi kelléket remek feltételekkel a Party Point webáruházból!

Szülinapi lufik számtalan stílusban és méretben

A kisméretű luftballonokból akár asztali díszt, míg a betűlufikból köszöntőszöveget is készíthetsz. A nagyobb darabokkal az egész lakást kidekorálhatod, igazi lufidzsungellel kedveskedve a szülinaposnak. Válaszd a százas kiszerelést, ha léggömbbel árasztanád el a partit, és a számozott darabokat, ha örök emléknek szánod a lufit! Ami pedig a stílusválasztékot illeti: webshopunkban vicces és elegáns, fiataloknak és idősebbeknek szánt szülinapi lufik egyaránt helyet kaptak, így korosztálytól függetlenül megtalálhatod azt a kelléket, ami tükrözi az ünnepelt személyiségét.

Fújhatjuk?

A héliumos lufi az igazi! Nemcsak azért, mert szépen száll és lebeg a széllel, ha útnak ereszti az ember, hanem azért is, mert a vicces orgánum, amit a hélium okoz, garantálja az önfeledt kacagást a szülinapi bulin. Bár a webshopban kapható luftballonokat töltet nélkül szállítjuk, ha a személyes átvételt választod üzleteink valamelyikében, felfújjuk őket Neked. Sőt, akár héliumpalackot is vásárolhatsz, így otthonodban is megtöltheted a megrendelt léggömböket.

Rendelj szülinapi lufit jó áron, gyors szállítással a Party Point webáruházból, emeld az ünnep fényét termékeink egyikével!

Keresés