Termékek Menü
0
Kategóriák

❯ Vásárlási feltételek


1. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

1.1 A www.partypoint.hu domain név alatt elérhető Internetes webáruházat a Funny Box Kft. (2083 Solymár, Mátyás király u 70.; cégjegyzékszám: CG.13-09-121535; adószám: 14393273-2-13) üzemelteti és tartja fenn.

1.2 A Webáruház abból a célból jött létre, hogy a vásárlók az Interneten is vásárolhassanak a Party Point által forgalmazott termékekből. Webáruházon keresztül értékesített termékek kézbesítési címe csak Magyarországon lévő cím lehet.

1.3 A jelen szerződési feltételek (ÁSZF) hatálya csak a Webáruház által nyújtott szolgáltatásokra és ott értékesített termékekre, illetve a Webáruházban elérhetővé tett információkra terjednek ki, a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozó távközlő eszköz (nyomtatvány, levél, sajtótermékben közzétett hirdetés megrendelőlappal, telefon, fax, SMS) használata útján kötött szerződésekre, és az azok alapján, illetve személyesen nyújtott szolgáltatásokra és értékesített termékekre nem.

1.4 A Webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény szabályozza. Ezen jogszabály 4.§-a által előírt adatszolgáltatási kötelezettséget a Webáruház nyitóoldaláról elérhető Kapcsolat tartalmazza.

1.5 A Webáruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, azokra a magyar jogszabályok vonatkoznak, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat az Üzemeltető nem iktatja.

1.6 A Funny Box Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal részeinek vagy egészének online vagy offline (beleértve grafikai elemek, szövegek, kép, hang- és videó multimédiás anyagok, valamint a Funny Box és Party Point márka, valamint a hozzá kapcsolódó logók) felhasználása, újraszerkesztése, újrapublikálása.

2. A WEBÁRUHÁZBAN ELÉRHETŐ TERMÉKEK MEGRENDELÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK 

2.1  A Webáruházban közölt információk a Ptk. rendelkezései alapján ajánlattételi felhívásnak – és nem szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak – minősülnek. A Webáruházban elektronikus úton való megrendelés esetén következésképpen a Megrendelő minősül ajánlattevőnek.

2.2  AZ ELÁLLÁS JOGA: Az Európai Unióban Téged, mint fogyasztót megillet a jog, hogy az interneten megrendelt, illetve a nem üzletben vásárolt termékek megvételétől elállhass. A 14 napos elállási idő a megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét. Ha a kéthetes időszak utolsó napja munkaszüneti napra esik, az elállási idő az ezt következő munkanapon jár le. Ezen az időszakon belül minden további nélkül jogod van ahhoz, hogy bármilyen okból meggondold magad a vásárlást illetően. Ha élni kívánsz ezzel a joggal, és elállsz a vásárlástól, arról egyértelműen tájékoztatnod kell bennünket. Ezt megteheted fax vagy e-mail üzenet formájában, de akár úgy is, hogy postai úton visszaküldöd a terméket, és ahhoz írásos nyilatkozatot mellékelsz.
*KATTINTS IDE A TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI NYILATKOZATHOZ

A szabályok szerint a „kereskedőnek a vásárlástól való elállásról szóló értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül vissza kell térítenie az áru vételárát, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá megérkezett.” Ha szállítási költséget is fizettél, a vételáron felül azt is visszafizetjük részedre. Ha nem a szokványos postai kézbesítést (pl. gyorsfutár-szolgáltatást) kérted, felszámolhatjuk annak többletköltségét. Ebben az esetben Téged terhel a szállítási költség az áru visszaküldésekor.

2.3 A Webáruházban megtalálható termékek a Webáruházon kívül is megrendelhetőek, illetve megvásárolhatóak a Party Point franchise hálózat üzletein keresztül.


Központi vevőszolgálat:
Telefon/Fax: +36 1 215-8833
E-mail cím: vevoszolgalat@partypoint.hu

2.4 A Party Point   által forgalmazott termékek aktuális internetes árait a Webáruház nyitóoldaláról elérhető oldalak tartalmazzák. A weboldalon feltüntetett árak a termékek internetes megrendelése esetén érvényesek. Az üzletek árai ettől eltérhetnek.

2.5 A Webáruházban feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, amelyek nem tartalmazzák a megrendelt termék magyarországi kézbesítési címre történő eljuttatásának költségét.

2.6 A Funny Box Kft. nem vállal felelősséget a Webáruházon feltüntetett termékek rendelkezésre állása tekintetében. A Webáruház felületén megjelenő termékképek illusztrációk, a valóságban lehetnek apróbb eltérések.

2.7 A Webáruházban történő megrendelés elküldését követően a megrendelés megérkezését Party Point franchise hálózat  e-mailben visszaigazolja.

2.8 A Webáruházban megrendelhető léggömbök, töltettel nem rendelkeznek, üzleteikben kérésre és külön díj ellenében felfújathatóak. További részletek az üzletekben.

3. A megrendelések feldolgozására és a megrendelt termékek szállítására vonatkozó információk 

3.1 Megrendelések feldolgozása és postázása hétköznapokon történik, hétvégén a megrendelések feldolgozása szünetel. Az ügyfélszolgálat a 2.2 pontban feltüntetett nyitvatartási időpontokban érhető el. Irány a Vevőszolgálat!

3.2 A központi ügyfélszolgálat elérhetőségére vonatkozó adatok:
(a) Telefonszám: +36 1-215-8833, Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig  9-17 óráig; pénteken 9-16 óráig
(b) e-mail: info@partypoint.hu
(c) levelezési cím: Funny Box Kft. 1097 Budapest, Táblás u 36-38.

3.3 A Party Point franchise hálózat  a megrendelt termékeket személyes megrendelés esetén a megrendelés leadásától számított 1-3 munkanapon belül biztosítja címzett részére. Házhoz szállítás esetén a Party Point franchise hálózat biztosítja, hogy a megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül a futárszolgálat részére átadja.

3.4 A visszaigazoló email után, a megrendelt csomagokat 5 napig őrizzük meg.

4. Vegyes rendelkezések

4.1 A jelen ÁSZF hatálybalépésének időpontja 2015. 01.16. Az Üzemeltető fenntartja a jogot az ÁSZF egyoldalú módosítására. Az ÁSZF módosítása esetén az Üzemeltető az új szerződési feltételeket közzéteszi a Web áruházon, és a Webáruház nyitóoldalán figyelmezteti a felhasználókat a szerződési feltételek módosulásáról és a hatályba lépés időpontjáról. A figyelmeztetés elmulasztása az új ÁSZF hatálybalépését nem érinti.

4.2 Az Üzemeltető a Web áruházon nyújtott szolgáltatások igénybevételét kizárólag jelen ÁSZF-ben meghatározott feltételek között biztosítja, azoktól való eltérés nem lehetséges.

4.4 Az Üzemeltető a 1. mellékletben csatolt Adatvédelmi nyilatkozatot tekinti irányadónak.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Webáruházban egyes szolgáltatások igénybevételéhez (pl.: online megrendelés, hírlevél) szükség lehet regisztrációra. Az így megadott adatokat, információkat a Party Point Franchise hálózat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeli, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

Az adatokat harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre (pl. futárszolgálat, posta), aki az átadott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. 

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Felhasználó az egyes adatkezelések tekintetében a Webáruház használatával, a regisztrációval, hírlevél feliratkozással, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

 

A jelen ÁSZF hatályba lépésének ideje: 2015. 01. 16.
A jelen ÁSZF utolsó módosításának ideje: 2017. 06. 01.